From decision to designVälkommen till Decisign.

Decisign är en stockholmsbaserad webbyrå startad under 2008 som arbetar med hemsidor åt små och medelstora företag samt föreningar och privatpersoner med fokus på tillgänglighet, funktionalitet och design.

Fokus för er hemsida bör alltid ligga på kunden och kundens behov. Vi hjälper er att ta fram material, innehåll och design som fyller era kunders behov.

Vi hanterar bl.a. HTML5, CSS3, PHP, MySQL, Textpattern, WordPress m.m.

Medan antalet webbsidor på Internet fördubblas varje kvartal blir det allt viktigare att fånga besökarens öga. Effektiv webdesign är långt ifrån enkelt att producera, det är många viktiga faktorer som spelar stor roll för att få en viss layout och webdesign att tilltala betraktaren.
Dina webbsidor förmedlar ditt budskap till potentiella kunder 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan.

Din webbplats representerar ditt företags image och med rätt design sänder ditt företag budskap om kvalité åt kunderna.

Med en CMS kan ni själva hålla innehållet på er webbplats medan vi skapar en tilltalande webbdesign samt levererar det underliggande systemet. På så vis får ni professionell webbdesign samt information som är aktuell och uppdaterad. Webbplatsens webbdesign hålls alltid oförändrad medan ny och gammal information kan läggas till, ändras och raderas via publiceringsverktyget.
Decisign använder sig främst av Textpattern, men kan även skräddarsy en lösning för erat företag.

Decisign tar hand om ditt företags behov på nätet, allt från webbdesign för e-handelssystem och publiceringssystem till nyhetsbrev och banners. Även du som har en färdig idé, kanske kan lite (eller mycket) om hemsidor, har en färdig webbdesign eller struktur för en webbshop är välkommen till oss.

Besök våra kunders webbplatser för att uppleva den känsla vi har för webbdesign.

Vi erbjuder helhetslösningar för webben, inkluderande design, layout, kod, sökmotorsoptimering, registrering av domän, databaser, mail m.m. Varje lösning anpassas helt efter era behov. Vi har ett brett register som innefattar tekniker som t.ex. HTML, XML, CSS, PHP, SQL, Flash, Textpattern, OSCommerce och ShopFactory.

Vårt timpris för arbete med hemsidor, webbdesign och övriga tjänster ligger för närvarande på 500 kr (+ moms). För löpande uppdateringar tar vi betalt per påbörjad timme.

 

Om det rör sig om ett jobb som går att specificera i detalj (t.ex. bygge av en hel webplats) kan vi ofta ge dig ett fast pris, eller ett pris inom ett visst intervall.

Prisexempel

Standardsida

– Egen unik design.

– Startsida och 4 undersidor.

– Kontaktformulär för kontakt direkt via hemsidan.

– Sökmotorsoptimering av hela webplatsen

Riktpris: 9.000-15.000 kr (exkl. moms)